TJÄNSTER & PRISER

Mitt arvode är 590 kr/timme vid nya dreadlocks. Se stilar nedan för att få en uppfattning om tidsåtgången på ditt drömhår.

Du väljer om du vill ha dreadlocks på enbart ditt eget hår eller om du vill ha förlängningar. Du får räkna med att ca 2/3 av din hårlängd förvinner in i dreaden så det kan vara ett bra alternativ att fästa förlängningar för att direkt få din önskade hårlängd.

Jag arbetar med högkvalitativa förlängningar från Dreadone. Dessa förlängningar är:

90 % RAW, vilket betyder att håret är ofärgat, ej värmebehandlat, ej behandlat med kemikalier eller silikon för att skapa en annan hårstruktur.

100 % Europeiskt och alltid frivilligt sålt eller skänkt.

Dubble Drawn, vilket betyder att de flesta hårstrån går hela vägen ner vilket ger fylliga toppar.

Remy, vilket betyder att de öppna topparna inte trasslar sig.

Är du intresserad av att skaffa dreadlocks? Boka då en 30 minuter kostnadsfri Konsultation.

Helhår

Beroende på vad du vill ha för dimension på dina dreadlocks samt hur långt hår du har varierar tidsåtgången och därmed även priset.

Ett helt hår tar vanligtvis mellan 8-12 timmar. Har du långt hår eller vill ha många tunna dreadlocks delar vi upp arbetet på två dagar.


Underhår

Beroende på vad du vill ha för dimension på dina dreadlocks samt hur långt hår du har varierar tidsåtgången och därmed även priset.

Vill du ha dreadlocks i underhåret upp till öronhöjd 4-5 rader tar det ca 4-5 timmar.


Sidecut

Beroende på vad du vill ha för dimension på dina dreadlocks, hur långt hår du har samt hur mycket du har rakat varierar tidsåtgången och därmed även priset.

Vanligtvis tar det 3-5 timmar att dreada hjässan.


Accenter

En accent-rad i nacken tar ca 1 timme och 2 rader tar ca 1,5 timme.


Underhåll

Vid ett underhåll dreadas lösa hårstrån in både vid rötterna och på längderna. Sektionera gås igenom så att dina dreadlocks hålls separerade. Att komma på underhåll med jämna mellanrum gör dina dreadlocks fylliga och välvårdade.

Ett underhåll tar oftast mellan 1-3 timmar beroende på hur många och långa dina dreadlocks är samt vilken status de har. Men gå gärna in på Bokadirekt för att se de fasta priserna och tidsåtgång.


Besöksadress

West Dreads

Gårdskullavägen 1A

434 41 Kungsbacka

Mailadress

info@westdreads.se